Uitbreiding | Expansion | Solid team

Uitbreiding Solid team met 2 nieuwe medewerkers

Om aan de gestegen vraag naar onze software te kunnen voldoen en al onze (nieuwe) klanten van de beste service te kunnen blijven voorzien, zijn er 2 nieuwe medewerkers aan het Solid-team toegevoegd! Sam Busselman is het sales team komen versterken, terwijl Nicole Meegdes zich bezig gaat houden met implementaties, consultancy en klantcontact. Nicole en Sam hebben ieder een andere weg bewandeld naar Solid en brengen daardoor beide hun eigen competenties en specialisaties mee. 

Sam heeft de studies Economics & Management en Technische bedrijfskunde gecombineerd, is op student exchange geweest naar Italië en heeft tijdens dit alles ook nog even zijn eigen bedrijf opgericht. Sam: “Opgegroeid in een ondernemersgezin kreeg ik thuis alle facetten van het ondernemen mee. Op mijn 18e heb ik zelf de kans gepakt om deze ontdekkingsreis aan te gaan. Om zo al mijn verzamelde kennis toe te kunnen passen binnen mijn eigen onderneming en dit direct te kunnen evalueren en vervolgens te optimaliseren”. Dit heeft geleid tot zijn grootste ondernemersles: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Nicole is de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest bij USG People en heeft een hoop kennis en ervaring opgedaan in verschillende functies; Leidinggevende Verloning en Facturering, Functioneel Applicatiebeheerder en Business Process Expert. In de afgelopen 7 jaar was Nicole als Business Process Expert samen met het team verantwoordelijk voor alle administratieve processen voor de verschillende werkmaatschappijen binnen USG People. Het optimaliseren van de werkprocessen en het implementeren van grote projecten heeft daarbij de afgelopen jaren centraal gestaan.

Sam Busselman | Sales consultant | Solid Online
Nicole Meegdes | consultant | Solid Online

Beiden zijn inmiddels gestart en hebben een goede en leerzame eerste periode achter de rug.

Sam: “De producten van Solid spreken mij erg aan, ik zie veel potentie en behoefte in de markt voor Saas-oplossingen. Hoe kunnen we deze diensten uitbreiden naar meerdere branches en meerdere landen? Ik zie het als een uitdaging om mijn competenties en ervaring in te zetten bij Solid Online”.

Door haar periode bij USG is Nicole geen onbekende voor Solid: “Een aantal collega’s van Solid heb ik in de afgelopen jaren via mijn vorige werkgever leren kennen en zelfs mee samengewerkt. Een heel warm welkom en een goede eerste week achter de rug. Ik kijk uit naar een ontzettend mooie samenwerking met zowel collega’s als de
verschillende contactpersonen bij onze klanten!”

Welkom bij Solid en heel veel succes en natuurlijk werkplezier toegewenst aan beiden!

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap