Solid Online | Young employees | Jonge medewerkers

Twee nieuwe jonge medewerkers bij Solid

Solid heeft er twee nieuwe jonge medewerkers bij! Sam Ritzer en Maaike van Klink. Deze twee toppers combineren hun werk bij Solid met hun studie, maar dat is nog niet alles… Maaike voetbalt bij het eerste van ADO Den Haag Vrouwen en Sam doet mee aan internationale robotica wedstrijden.

Deze twee harde werkers hebben een mooie start gemaakt bij Solid als Project supporters. Ze doen mee aan intercontinentale scrum-meetings met het team in India en hebben een eerste kennismaking gehad met de software van Solid.
Ze geven beiden aan dat er raakvlakken zijn tussen hun studie en hun werk bij Solid. Maaike studeert Internationale politiek in Leiden. In haar studie verdiept ze zich in beleid bij organisaties en dan vooral het internationale aspect daarvan. “Ik vind het leuk om bij Solid Online een organisatie van binnenuit te leren kennen, zeker omdat er ook een vestiging in India is. Ik vind het interessant om te kijken hoe de internationale samenwerking in de praktijk verloopt.” Sam gaat na de zomer naar de TU Delft om Maritieme techniek te studeren. “Bij Solid en bij mijn studie is analytisch denken zeer belangrijk, ook moeten problemen bij beide snel overwonnen kunnen worden.”

Een uitdaging voor beide studenten dus, voor wie hun ambities liggen bij het leren van nieuwe vaardigheden. Sam: “Voor nu is mijn ambitie nog leren en leren.” Maaike: “Ik wil me graag in iets verdiepen en kijken hoe ik me kan ontwikkelen binnen de organisatie.” Natuurlijk brengen beiden hun eigen skills mee. Voor Maaike is dat “een frisse blik gecombineerd met doorzettingsvermogen om dingen voor elkaar te krijgen”. Sam hoopt “een goed teamlid te worden dat een echte bijdrage heeft”. Goede intenties dus! Zowel Sam als Maaike geven aan dat de werkervaring die ze opdoen bij Solid belangrijk is voor hun toekomst. Maaike: “Ik hoop veel te leren over hoe zaken er aan toe gaan in een internationaal bedrijf. Bovendien hoop ik ook veel te leren over hoe IT projecten in hun werk gaan. Sam: “Ik hoop bij solid te leren hoe je in een echt team werkt en hoe het echte bedrijfsleven in elkaar zit.”

Wij zijn blij met deze twee harde werkers en hun mooie start. Wij doen er vanuit Solid alles aan om die belangrijke bijdrage aan hun toekomst te leveren!

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap