NL – Sport ERP

Sport ERP

NL - Sport ERP

Tijdnood? Sportverenigingen hebben steeds meer behoefte om bepaalde processen binnen de club te automatiseren. Het vinden van vrijwilligers wordt moeilijker omdat men steeds vaker andere tijdsbestedingen heeft.

Wij hebben een oplossing voor het bijhouden van al die verschillende bestanden waar sportclubs mee te maken hebben. De sport ERP is zo bijzonder omdat het de hele club automatiseert. Het begint bij de volledige administratie van de teams en spelers (gekoppeld aan Sportlink van de KNVB), daarnaast stroomlijnt de Sport ERP de planning van, en de communicatie over toernooien, wedstrijden en trainingen. Met de Tapper, een app voor het makkelijk maken van wedstrijdanalyses, kan er een actiegeschiedenis van spelers worden gemaakt door tijdens de wedstrijd te tikken op spelers en acties op het mobiele scherm. De opstelling, doelpunten, assists, wissels en kaarten worden bijgehouden via een Live-score mobile app, en kunnen automatisch gedeeld worden via Social Media. Al deze gegevens zijn zichtbaar op de statistieken pagina en komen op de automatisch gegenereerde website, dus niks hoeft bijgehouden te worden.

NL - Sport ERP

Arend Regeer

Hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen

“Door Solid Online kan een ieder van bestuur, technische staf, vrijwilligers, ouders, etc. makkelijker met elkaar communiceren. Alles omtrent trainingen, evenementen en wedstrijdzaken -planning, locaties en statistieken- kan eenvoudig worden bijgehouden en automatisch online gecommuniceerd worden met ouders, spelers/speelsters, trainers en social media!”
Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap