Solid Online Business Event: verbinden en integreren

Solid Online Business Event: verbinden en integreren

Afgelopen vrijdag was het zover: het eerste Solid Online Business event!
Een mooi moment om met onze bestaande en nieuwe klanten van gedachten te wisselen.
Het thema van dit event was de Solid e-Keten, software voor de uitzendbranche.
Als hoofdsponsor van ADO Den Haag Vrouwen ontvingen wij de gasten in het Cars Jeans Stadion in Den Haag.
In het ADO museum verzamelde zich een geinteresseerde groep mensen uit de uitzendbranche.
Solid Online Business Event: verbinden en integreren
Alex Scholte, “motivatiekunstenaar” van ADO Den Haag sprak een enthousiast welkomstwoord waarin de samenwerking tussen ADO Den Haag Vrouwen en Solid belicht werd.
Hierna nam Caspar Calis van USG het woord. USG People is een gewaardeerde klant waarmee we samen de e-Keten steeds verder optimaliseren. Na een duidelijke uitleg van de werking van de e-Keten vertelde Caspar over de voordelen van ons product. Vroeger was het aansluiten van nieuwe klanten een tijdrovende en dure klus. Met de Solid e-Keten is dit in een paar uur foutloos geregeld.
42a717e5-bcf3-ddc8-5201-08d52b77f6db
Tot slot vertelde Pieter Hoekstra, onze directeur, waar Solid Online voor staat en gaf hij een kort overzicht van onze overige producten. Daarna hebben we met het hele gezelschap in de Skybox gegeten terwijl wij genoten van de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – Twente Vrouwen.
Mede dankzij de actieve inbreng van onze gasten was het een inspirerende en informatieve avond. Als bedrijf koppelen wij data uit verschillende bronnen en een goede samenwerking staat hierbij voorop. Het uitwisselen van gedachten zorgt ervoor dat wij onze producten steeds beter aan kunnen scherpen op de behoeften van onze bestaande en nieuwe klanten. Integreren en verbinden, daar gaat het ons om.
b22ad73f-7ded-79c2-5de4-08d52b77f70d
Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap