New Consultant | Nieuwe Consultant | Solid Online

Romy-Angèle: nieuwe consultant in het Solid team

Wij zijn blij Romy-Angèle Breeveld te verwelkomen binnen het Solid team! Zij zal zich als consultant bezig gaan houden met het implementeren van de Connector en de Transformer bij onze klanten. 

Na een loopbaan binnen de energiebranche, waar Romy onder andere energieprocessen uitwerkte, besloot zij de stap te maken naar IT. Ze doorliep de opleiding web development bij Codaisseur, aanvankelijk om zelf apps en websites te leren bouwen. De beweeglijkheid en de mogelijkheden binnen de IT wereld zijn voor Romy belangrijke drijfveren. Het geeft haar elke keer weer enorme voldoening om een stukje code te schrijven dat precies doet wat je wilt.

Romy-Angele-Breeveld

“Of het nu op professioneel of persoonlijk vlak is, in life you need people!”

Naast implementaties zal Romy ook de focus houden op het structureren van werkzaamheden die door de betreffende teams samen uitgevoerd worden, en het automatiseren van repeterende handelingen. Ook zal ze zich gaan inzetten voor een goede onderlinge communicatie binnen de teams. Samenwerking vindt Romy heel belangrijk, zij is ervan overtuigd dat 2 meer zien dan 1 en dat je altijd iets van elkaar kunt leren. Haar doel is om zoveel mogelijk te bereiken in zo min mogelijk tijd. In haar vrije tijd probeert ze nieuwe recepten uit en wandelt ze graag met haar hond Tyger.

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap