NL – Robotic accounting

Robotic accounting

Heeft u robotisering al in de praktijk gebracht? Het is geen toekomstmuziek meer! U kunt het binnen no-time, als add-on op uw financieel softwarepakket, implementeren en diverse administratieve processen vereenvoudigen.

Wij leveren Robotic Accounting, onze financiële service. Deze zelflerende robot verwerkt uw facturen en bonnetjes tot journaalposten. Per administratie kunt u een audit file importeren uit uw financiële pakket, waardoor onze robot leert wie de leveranciers en klanten zijn en op welke grootboekrekeningen en BTW codes u vorig jaar heeft geboekt.

Vervolgens kunnen bonnetjes en inkoopfacturen worden geupload. Dit kan via de portal, mail en sFTP en mobiel.

Dan kan de robot aan de slag! Hij herkent en boekt uw bonnetjes en facturen op precies dezelfde wijze als u het vorig jaar heeft gedaan. Maar hij gaat verder dan dat. Mocht u nieuwe leveranciers of klanten hebben, dan doet de robot een voorstel voor een grootboekrekeningnummer in uw portal. Onze robot heeft een zelflerende structuur en de zaken die hij voor onze andere klanten leert, leert hij ook voor u. Ook ingewikkeldere scenario’s worden toegepast, meerdere facturen per banktransactie, BTW verlegd, geblokkeerde rekeningen, onze robot blijft bijleren. Onze robot wordt aangevuld door onze enthousiaste front-office. Zij staan u te hulp als u tegen problemen aanloopt of vragen heeft.

Als er uitval is door bijvoorbeeld missende of onleesbare bonnetjes, dan komen deze overzichtelijk in uw portal terecht. Zodra alle antwoorden binnen zijn, is het boeken compleet en stuurt onze robot de transacties naar uw financiële pakket.

U kunt in een keer de volledige schoenendoos voor het hele jaar verwerken, maar het is ook mogelijk om dit mondjesmaat tijdens het boekjaar door te sturen.

Onze robot staat 24 uur per dag voor u klaar!

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap