NL – Over Solid Online

NL - Over Solid Online

Solid Online komt met oplossingen waar de bekende grote software houses het laten afweten. Daar waar hun systemen last krijgen van de wet van de remmende voorsprong heeft Solid Online een eigen volledig gecertificeerd flexibel ERP-systeem ontwikkeld. Hiermee koppelt Solid Online data uit verschillende bronnen met elkaar. Integreren en verbinden, daar gaat het ons om. Zo hebben we vele grote en middelgrote bedrijven state of the art gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit staan hierbij voorop.

Solid Online helpt organisaties creatiever en slimmer te werken en de best mogelijke service te verlenen. We doen dit door data te stroomlijnen; we maken inzichtelijk wat er niet goed gaat en hoe dat beter kan. We maken processen schaalbaar en optimaliseren ze. Daarmee wordt herhalend werk overbodig en worden onnodige fouten voorkomen. Zo stellen we organisaties in staat continu effectiever en efficiënter te worden, vergroten we de capaciteit en leggen we de basis voor groei.

Afspraak is afspraak

Wij maken waar wat we beloven. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij pakken door totdat alles goed is.

Aanpassingsvermogen

Vanuit ons universele platform snijden we in samenspraak met u onze oplossingen volledig toe op uw bedrijfsprocessen.

Kostenbesparend

Doordat wij over een eigen platform beschikken, hoeven we niet voor elke klant opnieuw de basis te ontwikkelen. Daarnaast zorgt Solid Online ervoor dat bedrijven minder tijd nodig hebben voor dezelfde hoeveelheid werk.

Eigen development center

We zijn trots op onze developers in India, die al sinds 2002 bij ons werken. Trots ook op onze relatie met hen en blij met hoe ze met ons meegegroeid zijn in onze cultuur van coachend leiderschap, continue verbetering en gerichtheid op prestaties. Bijkomend voordeel is het tijdsverschil waardoor Solid Online bedrijven efficiënter kan bedienen.

Klantvriendelijkheid

Om onze klanten de beste service te verlenen zijn onze Nederlandse teamleden proactief, sociaal vaardig, enthousiast, en ondersteunen zij elkaar onvoorwaardelijk.

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap