Solid Online | Technisch consultant | Kavitha Krishnan | Technical consultant

Onze nieuwe technisch consultant Kavitha Krishnan over haar fascinatie voor IT.

Wij introduceren graag onze nieuwe technisch consultant, Kavitha Krishnan. Oorspronkelijk uit India, woont en werkt zij nu vanuit Zweden. Ze heeft 14 jaar ervaring binnen de IT, onder andere als Product Owner bij Volvo.

Bij Solid gaat zij de wensen van de klanten analyseren en het implementatieproces van de software ondersteunen. “Momenteel word ik door mijn nieuwe collega’s ingewerkt en leer ik hoe de applicaties werken. Op deze manier kan ik straks per klant de beste oplossing formuleren.” De samenwerking gaat goed. “Mijn onboarding-proces verliep soepel, mijn collega’s zijn erg gastvrij, vriendelijk en behulpzaam.”

Kavitha heeft een eigen podcast serie over kwantumfysica. De kwantumfysica laat zien dat materie zich onder bepaalde omstandigheden als golven energie gedraagt die met elkaar verbonden zijn los van tijd en ruimte. Kwantumfysica zou omschreven kunnen worden als het raakvlak van wetenschap en spiritualiteit. “Het is voor mij een uitdaging de beperkingen van de geest te onderzoeken. Misschien kan ik binnenkort mezelf wel teleporteren van Zweden naar Nederland of India”, grapt zij. Bij Solid geven we voorlopig de voorkeur aan het verplaatsen van data via de cloud 🙂

Met de ervaring en kennis die zij heeft opgedaan tijdens succesvolle projectimplementaties denkt zij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Solid. “Het meest fascinerenede aan IT is voor mij het omzetten van abstracte ideeën naar de werkbare realiteit. Een van mijn recente interesses is de verschuiving van Agile naar Scaled Agile (SAFe), wat meer gericht is op grotere ondernemingen. Ik let op de huidige trends binnen de digitale wereld en op basis hiervan blijf ik mezelf ontwikkelen.”

We zijn blij Kavitha als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap