Irina Bremmers | Consultant | Solid Online

Nieuwe consultant Irina geeft ondersteuning bij implementaties projecten

Wij hebben er een nieuwe consultant bij, Irina is ons team komen versterken! Zij gaat ondersteuning geven bij de implementatie van projecten. Irina is een ambitieuze student die zowel pedagogische wetenschappen als geschiedenis studeert. Daarnaast geeft ze wiskundebijles en werkt ze dus bij Solid als consultant.

Voor pedagogische wetenschappen heeft ze haar bachelor afgerond en ze is nu bezig met de laatste loodjes van haar geschiedenis bachelor. Haar scriptie gaat over de Arabische Lente in Egypte. Dit is alvast een voorbereiding op haar master, Irina wil het liefst in beide richtingen nog een master doen. Zij legt uit: “waarschijnlijk beginnend met orthopedagogiek, dan mag je uiteindelijk kinderen diagnosticeren en behandelplannen schrijven, hierbij vind ik vooral de neurologische aspecten interessant en de problematiek rondom kindermishandeling, jeugdcriminaliteit en vluchtelingenkinderen.” Daarnaast lijkt de master ‘international relations: global conflict in modern era’ haar erg interessant. Hierbij ga je dieper in op de hedendaagse problematiek, waar ze met haar huidige scriptie ook al in de buurt komt.

Een druk programma dus, maar gelukkig heeft Irina ook nog tijd over voor vrijetijdsbesteding. Naast tennis en racefietsen speelt ze piano en gaat ze graag met haar vrienden op stap of naar een museum. Ook houdt ze van boeken lezen over cultuurverschillen of (geo)politiek, bijvoorbeeld over de machtsverhoudingen rondom olieproductie.

Op de vraag of er raakvlakken zijn tussen haar studies en haar werk bij Solid, geeft Irina aan dat die er zeker zijn, met name wat betreft de insteek. Want zowel voor haar studies als voor haar werk zet Irina haar onderzoekende en zelfstandige houding in. Zij hoopt rondom het klantcontact en de implementatie van software veel te leren. Zoals waar hebben klanten baat bij en hoe steekt een implementatie/ontwikkelingsproces in elkaar. Hoe houd je het overzicht en zorg je ervoor dat het proces gestructureerd blijft. En welke aanpak is het best voor welke klant. Met haar technische en wiskundige kwaliteiten zal het geen probleem voor Irina zijn om zich het werk bij Solid verder eigen te maken.

Irina Bremmers | Consultant | Solid Online

Haar eerste ervaringen op kantoor zijn positief: “er heerst een gezellige sfeer op de werkvloer en ik kan altijd bij iemand terecht voor vragen. Het geeft me energie als ik snel uit mezelf weet hoe ik de dingen aan moet pakken.” Haar gedreven en leergierige instelling, gecombineerd met haar sociale houding, gaan zeker bijdragen aan tevreden klanten!

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap