Klanten

USG People
Booking.com
Feenstra
Start People
Actief
Bolap
solidclients_usgpeople
Dagelijks werken meer dan honderdduizend flexmedewerkers via USG People bij allerlei bedrijven en instellingen in Europa, voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. USG People is onderdeel van Recruit, een van de grootste HR-dienstverleners in de wereld, bekend van merken zoals Start People, Unique Uitzendbureau en Indeed.com.
Het Shared Service Center van USG People NL gebruikt ConnectYourFlex voor het robotiseren van urenverwerking en facturatie. USG People biedt aan haar klanten en flexmedewerkers eigen portalen waarin urenverwerking en facturatie gefaciliteerd worden, maar vaak hebben klanten al eigen systemen. Om hiermee te koppelen, is ConnectYourFlex ontwikkeld met als basis de SETU HR-XML standaard. Inmiddels worden wekelijks ruim 10.000 digitale urendeclaraties uit systemen van klanten automatisch via ConnectYourFlex verwerkt. Hierna volgt de verwerking van salarissen en factuurbestanden in de backoffice systemen van USG People, waarna ConnectYourFlex de digitale facturatie aan de klanten verzorgt. USG People is zonder tussenkomst van programmeurs, zelf in staat om nieuwe klanten te implementeren. Bij iedere klant-implementatie wordt telkens weer zichtbaar welke efficiency wordt bereikt met deze vorm van robotisering.
Zowel personeel op de centrale administratie, als consultants in het land, worden vrijgespeeld van repeterende administratieve handelingen. Slimme business rules die zelf gemaakt kunnen worden in ConnectYourFlex, zorgen hiervoor. Er wordt sneller betaald en gefactureerd, er worden minder fouten gemaakt, en er worden kosten bespaard. Klanten en flexmedewerkers worden hierdoor beter bediend, met een hogere tevredenheid als eindresultaat.
NL - Klanten

Erwin Haselbekke

Product Owner Billing & E-services USG People

“Met ConnectYourFlex regelen we onze processen voor de digitale uren- en declaratieverwerking flexibel in. Of het nou gaat om XML timecards via een web-service of een aangeleverde Excel urenlijst per mail, we kunnen het allemaal zelf snel en effectief implementeren. De digitale loonverwerking is hierna een fluitje van een cent. Op het gebied van digitale facturatie hebben we ook grote stappen gezet. We zijn nu in staat om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit komt omdat we nu dynamisch verschillende vormen van XML en PDF facturen kunnen aanleveren. We zijn nu niet meer afhankelijk van standaarden, maar zijn flexibel in onze mogelijkheden op dit gebied. Kortom, ultieme flexibiliteit naar de buitenwereld maar geüniformeerd en gestandaardiseerd voor onze interne bedrijfsprocessen!”
solidclients_booking
Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Iedere dag worden er via Booking.com meer dan 900.000 kamernachten gereserveerd. Het aanbod van Booking.com bestaat uit bijna 800.000 actieve accommodaties in 221 regio’s over de hele wereld. Met 170 kantoren in meer dan 60 landen komt het dus niet als een verrassing dat Booking.com grote stromen van informatie en financiën kent.
De workflow van het complexe financiële proces achter Booking.com hebben we ingeregeld in Solid Online. Er wordt bij een groot aantal betrokkenen wereldwijd informatie opgehaald. Dit kan bijvoorbeeld gaan om antwoorden op voorgedefinieerde vragen, of het uploaden van een export uit een ander systeem. Al deze informatie wordt door Solid Online automatisch verwerkt tot een oude en vertrouwde excelsheet. Deze excelsheet kan worden gedownload en aangepast via de sandbox, middels het checkout-/checkin-mechanisme, zodat alle informatie gevalideerd kan worden. Na goedkeuring via onze smartphone-applicatie wordt het document omgezet naar een formaat dat wordt ingelezen in SAP. Om de data extra inzichtelijk te maken zijn er een aantal rapportages ontwikkeld, en wordt er tevens gebruik gemaakt van de Pivot analysetool.
solidclients_feenstra
Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. Ze maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Voor advies over CV-ketels, ventilatie, isolatie, huisbeveiliging en zonnepanelen bent u bij Feenstra aan het juiste adres.
Feenstra werkt al vele jaren met de Solid Consolidatie software. Hiermee kunnen zij op een snelle en betrouwbare wijze financiële rapportages uitdraaien.
solidclients_startpeople
Start People wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt, op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. In die samenleving wil Start People op een verantwoorde manier invulling geven aan flexibiliteit, waarbij het vinden van goede medewerkers wordt gecombineerd met het ontzorgen van opdrachtgevers door hen taken en lasten uit handen te nemen.
Start People maakt gebruik van onze planningstool om uitzendkrachten in te plannen op locatie. Zij hebben bijvoorbeeld toezichthouders voor examens die ingepland worden via deze tool.

NL - Klanten

Jeroen van den Born

Planner/intercedent
Hanzehogeschool

“Door haar brede scala aan mogelijkheden, heeft Solid Online een op maat gemaakt plansysteem ontwikkeld, waarbij – bij ons complex en foutgevoelig planproces – aan alle wensen is voldaan. Dit heeft geleid tot een foutloos planproces en een tijdswinst van twee dagen per planweek!”

 

solidclient_actief
Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. Het bedrijf is onderdeel van Actief Groep, een internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Actief Werkt! is een uitzendbureau met een unieke persoonlijke aanpak. De flexcollega’s van Actief Werkt! zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met mbo-plus niveau. Persoonlijk contact staat centraal in de bedrijfscultuur van Actief Werkt!. Zij spreken de taal van hun flexcollega’s en weten wat hen beweegt. Met meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, services, agri en food, snapt Actief Werkt! de behoefte van hun klanten. Ze zetten flexibele arbeid en de kennis van HR in om hun klanten vooruit te helpen.
ConnectYourFlex faciliteert voor ActiefWerkt! de verloning en de facturatie. ConnectYourFlex zorgt dat ook de facturen van ZZP-ers en doorleners gegenereerd en verstuurd worden.

NL - Klanten

Theo Kooijmans

Applicatie Architect Actief Werkt!

“ConnectYourFlex geeft ons de mogelijkheid om bij praktisch elke klant de verloning en facturatie te digitaliseren. In no-time richten we de automatische verloning voor klanten in. Ook een oplossing voor complexe facturatievraagstukken regelen we in een handomdraai. Met de receptinstellingen in ConnectYourFlex kunnen we per klant eenvoudig uitzonderingen vastleggen.

Naast de standaard uitzendprocessen Verlonen en Factureren, hebben we in de afgelopen periode samen met Solid Online geïnvesteerd in optimalisatie van het doorleen- en ZZP-proces. Door de facturen namens de ZZP-er en doorlener te genereren en te versturen, hebben we een grote slag kunnen maken. De factuur komt inhoudelijk overeen met de opgegeven uren en zo kan deze volautomatisch verwerkt worden. Hierdoor zijn we in staat om snel de factureren te genereren en allerbelangrijkst, te betalen!

Door ConnectYourFlex te implementeren hebben we flexibiliteit als standaard geïmplementeerd”

 

solidclients_bolap
Bolap.nl is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in “handig” personeel. Zij leveren hoofdzakelijk personeel voor de sectoren bouw, sloop, productie, logistiek en schoonmaak. Voor één van de logistieke klanten van Bolap.nl heeft Solid Flex Solutions een koppeling tussen Easyflex en Softbrick gerealiseerd.
Door het gebruik van de CYF Connector worden kandidaten en plaatsingen uit Easyflex automatisch doorgestuurd naar Softbrick, zodat de medewerker direct gepland kan worden en zijn uren kan registreren in Softbrick. De uren en vergoedingen worden na goedkeuring in Softbrick automatisch aangeleverd bij Easyflex, zodat de kandidaat verloond kan worden. Gegevens hoeven niet langer handmatig te worden overgetypt. Zo worden fouten voorkomen.

NL - Klanten

Marion Hermans

Accountmanager Bolap.nl

“Door deze koppeling hoeven we niet meer van alles handmatig bij te werken en is er altijd aansluiting tussen enerzijds de planning en urenregistratie bij onze klant en anderzijds onze verlonings- en uitzendsoftware. Het scheelt tijd en beperkt de foutkans. We zijn er blij mee!”

 

Koning
Tankpersoneel
Tops
Splendit
solidclients_bolap
Koning Belasting en Administratiekantoor BV staat voor maatschappelijk actief en duurzaam ondernemen. Het administratiekantoor helpt ondernemingen zo fiscaal vriendelijk mogelijk te verduurzamen. Ook startups kunnen terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van de administratie en fiscale mogelijkheden.
Koning Belasting en Administratiekantoor BV maakt gebruik van de SRA Transformer van Solid Robotic Accounting voor het verwerken van facturen en bonnen. De robot herkent, boekt bonnetjes en facturen op precies dezelfde wijze als het vorige jaar. De SRA Transformer neemt het administratiekantoor op deze manier een belangrijk deel van de administratieve werkzaamheden uit handen. Hierdoor kan het kantoor haar klanten een optimale en inhoudelijke service verlenen.
solidclients_tankpersoneel
Tankpersoneel / Ready4You levert het complete aanbod aan dienstverlening als het gaat om personeelsbemiddeling. Door jarenlange ervaring in de branche en de samenwerking met alle grote merken, zoals Shell, BP en Esso weet Tankpersoneel / Ready4You precies welke medewerker past bij welke tankstation vacatures.
Voor Tankpersoneel / Ready4You heeft Solid Flex Solutions een handige maatwerk tool gebouwd. In deze tool kunnen de uren en declaraties uit het planningspakket Plan4Flex worden geüpload. Vervolgens worden deze uren en declaraties als xml factuurbestand automatisch naar de financiële software Exact Online gestuurd. Eenmaal aangekomen in Exact wordt het bestand automatisch tot een factuur gevormd in het wenselijke formaat van de ontvanger. Vanuit hier kan de factuur naar de klant van Tankpersoneel / Ready4You worden gestuurd.

NL - Klanten

Marco Lub

Operationeel manager
Tankpersoneel / Ready4You

“Solid Online heeft proactief meegedacht met onze wensen en is in de uitvoering ook steeds weer alert en attent geweest met aanpassingen zodanig dat wij een eenvoudige, maar zeer efficiënte maatwerk tool hebben gekregen die doet wat van te voren werd beloofd. Naast kundigheid is vooral ook de betrokkenheid en vriendelijkheid van de ingezette medewerkers van Solid Online ons opgevallen."

 

solidclients_tops
TOPS personeel is de betrokken specialist binnen de groensector en grond-, weg- en waterbouw. Met persoonlijke aandacht, duidelijkheid en kennis van zaken is TOPS waardevol en onderscheidend voor werknemer én werkgever. TOPS zet in op kennisontwikkeling, kennisdeling en het leveren van kwaliteit. Zij kijken naar de persoon achter de aanmelding en zijn gedreven de beste match te maken.
TOPS heeft recent gekozen voor de overstap naar Recruitment Software van Bullhorn. Solid Flex Solutions heeft de datamigratie van opdrachtgevers, contactpersonen, kandidaten, plaatsingen, historische werkervaring en notities verzorgd vanuit de bestaande uitzendsoftware richting Bullhorn. Alle informatie die benodigd is in het recruitment proces is beschikbaar in Bullhorn.
Naast de datamigratie heeft Solid Flex Solutions voor TOPS de koppeling gerealiseerd tussen Bullhorn en HelloFlex. Gegevens van kandidaten, klanten, contactpersonen en plaatsingen worden op het gewenste moment automatisch uitgewisseld tussen beide applicaties. De benodigde informatie over het contract, de kandidaat, klant en contactpersoon wordt doorgezet richting HelloFlex, zodat de verloning kan plaatsvinden in de back-office software.

NL - Klanten

Melvin Wernert

Senior adviseur
TOPS personeel

Over de datamigratie naar Bullhorn:

“Inmiddels werken wij al een ruime week met Bullhorn en alle data die wij nodig hebben is beschikbaar zoals we vooraf voor ogen hadden. We willen Martine heel erg bedanken voor haar eindeloze en enorme inzet de afgelopen weken. Het was een 24/7 operatie en ik had geen andere partij en zeker geen ander persoon aan onze zijde willen hebben om deze enorme klus te klaren, bedankt!”

 

solidclients_splendit
Splendit, een consultancy bedrijf met de specialisatie in IT, werd opgericht in 1999. Splendit heeft een kwalitatieve en nauwe samenwerking met bijna alle grote IT-consultancy bedrijven in België. Dit zorgt ervoor dat ze ruim 80% van alle openstaande aanvragen op de Belgische markt doorkrijgen. Dankzij deze samenwerking kan Splendit haar consultants heel wat gevarieerde, uitdagende en uiteenlopende projecten aanbieden. Hierdoor vinden veel consultants de weg (terug) naar het bedrijf. Niet alleen biedt Splendit veel variatie, maar ook worden de consultants centraal gezet.
Splendit heeft gekozen voor ConnectYourFlex. Klanten van Splendit sturen een mail met daarin de vacature details. Via de CYF Transformer worden de klant en de functie herkend, waarmee er automatisch een vacature aangemaakt wordt in Carerix.
Hoe werkt dit?
Met de CYF Connector worden de bureau's, contactpersonen en functies uit Carerix verstuurd naar de CYF Transformer.
Mails van de bureaus worden door Splendit automatisch geforward naar de CYF Transformer. Aangezien de klanten hier nu bekend zijn, kunnen we deze herkennen het e-mailadres van de origenele verzender. Daarna wordt de functie uit het onderwerp getoetst aan een vertaaltabel. De vertaaltabel bevat de functies uit Carerix met mogelijke klantbenamingen. wanneer alle gegevens bekend zijn in de CYF Transformer dan wordt de vacature automatisch aangemaakt in Carerix. Als er informatie mist dan kan Splendit deze aanvullen in Carerix, of een extra vertaaltabel entry aanmaken in de CYF Transformer, waarna deze klant of functie voortaan ook automatisch verwerkt zal worden tot vacature.

NL - Klanten

Toni Sommerfeld

Contracting & Quality Manager
Splendit

“We hebben vanaf de eerste dag een heel professionele samenwerking ervaren met Solid Online. Alle afspraken worden gevolgd, er zijn realistische deadlines, no-nonsense approach. In de testfase werden alle issues enorm snel opgenomen en opgelost. Na afsluiting van dit project gaan wij zeker uitkijken na de volgende implementaties van op maat gemaakte ontwikkelingen. The sky is the limit. Op lange termijn zien we een echte partnership waar beide partijen van kunnen profiteren.”

 


Afgeronde projecten

Logo-ADO-Den-Haag-Vrouwen
Logo-OSP-catering
In-Person-logo
KNVB-logo
Rituals
Wigersma-&-Sikkema
norit
Logo_Friesland_College_RGB
han
royal-delft
best-western-before-2015
Famed-fc1
Logo-Luzac-College
NyenrodeBU
Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap