NL – Klanten

Klanten

NL - Klanten

Booking.com

Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Iedere dag worden er via Booking.com meer dan 900.000 kamernachten gereserveerd. Het aanbod van Booking.com bestaat uit bijna 800.000 actieve accommodaties in 221 regio’s over de hele wereld. Met 170 kantoren in meer dan 60 landen komt het dus niet als een verrassing dat Booking.com grote stromen van informatie en financiën kent.

De workflow van het complexe financiële proces achter Booking.com hebben we ingeregeld in Solid Online. Er wordt bij een groot aantal betrokkenen wereldwijd informatie opgehaald. Dit kan bijvoorbeeld gaan om antwoorden op voorgedefinieerde vragen, of het uploaden van een export uit een ander systeem. Al deze informatie wordt door Solid Online automatisch verwerkt tot een oude en vertrouwde excelsheet. Deze excelsheet kan worden gedownload en aangepast via de sandbox, middels het checkout-/checkin-mechanisme, zodat alle informatie gevalideerd kan worden. Na goedkeuring via onze smartphone-applicatie wordt het document omgezet naar een formaat dat wordt ingelezen in SAP. Om de data extra inzichtelijk te maken zijn er een aantal rapportages ontwikkeld, en wordt er tevens gebruik gemaakt van de Pivot analysetool.

booking.com

NL - Klanten

ADO Den Haag Vrouwen

ADO Den Haag speelt vanaf het seizoen 2007/2008 in de Eredivisie voor vrouwen. In 2012 is Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal opgericht om het vrouwenvoetbal in Den Haag c.q. Haaglanden op het hoogste niveau een beter perspectief te bieden voor de toekomst. Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal is in het seizoen 2014-2015 begonnen met een tweede (opleidings-) elftal: Jong ADO Den Haag Vrouwen.

ADO Den Haag Vrouwen had behoefte aan het automatiseren van een aantal processen van de club. Solid Online heeft hen daarvoor een oplossing aangeboden: de Solid Online Sport ERP. Hiermee wordt de volledige administratie van de teams en spelers verzorgd. Het bijhouden van de opstelling, doelpunten, assists, wissels en kaarten gaat via de Live-score mobile app en kunnen automatisch gedeeld worden via Social Media. Ook de team-sites van ADO Den Haag Vrouwen worden door Solid Online gefaciliteerd. Alle gegevens en statistieken uit de Sport ERP worden hier automatisch op verwerkt en hoeven niet handmatig bijgewerkt te worden.

adovrouwen.nl

NL - Klanten

Arend Regeer

Hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen

“Door Solid Online kan een ieder van bestuur, technische staf, vrijwilligers, ouders, etc. makkelijker met elkaar communiceren. Alles omtrent trainingen, evenementen en wedstrijdzaken -planning, locaties en statistieken- kan eenvoudig worden bijgehouden en automatisch online gecommuniceerd worden met ouders, spelers/speelsters, trainers en social media!”

NL - Klanten

OSP catering

OSP heeft sinds 2001 een reputatie opgebouwd als kwaliteitscateraar met opvallende en verrassende ideeën. OSP wil niet per se de grootste, maar wel de beste en groenste cateraar van Nederland zijn.

Solid Online wordt door OSP gebruikt vanwege het flexibel in te richten platform. Het bijhouden van de beschikbaarheid en het aanvragen van medewerkers doet OSP met de planningstool. Aanvragen kunnen zowel intern, als bij uitzendbureaus worden uitgezet. Daarnaast registreert OSP uren in Solid Online. Dit kan door de planning te kopiëren, maar de uren kunnen ook geïmporteerd worden vanuit een extern bestand of middels een koppeling met een ander systeem. Na de urenregistratie kunnen automatisch de desbetreffende CAO-regels toegepast worden en wordt er verloond. Ook de gegevens van de kassa’s worden automatisch geïmporteerd. Solid Online heeft een proces ingebouwd voor het handmatig tellen van de kassa’s en het beheer van de kluis. Tot slot maakt OSP gebruik van Solid Online voor het scannen van facturen, het automatisch boeken in de juiste administratie en het automatisch koppelen van financiële gegevens op basis van het gescande bankrekeningnummer.

ospcatering.nl

NL - Klanten

Ard van ‘t Zelfde

Functioneel beheerder ICT
OSP catering

“De kracht van Solid ligt in de flexibiliteit en creativiteit tijdens de ontwikkeling en implementatie van maatwerk oplossingen en het commitment om altijd die passende oplossing te vinden”

 

NL - Klanten

Feenstra

Prettig wonen en werken – daar zorgt Feenstra voor. Ze maken uw directe omgeving comfortabel, gezond, veilig en energiezuinig. Voor advies over CV-ketels, ventilatie, isolatie, huisbeveiliging en zonnepanelen bent u bij Feenstra aan het juiste adres.

Feenstra werkt al vele jaren met de Solid Consolidatie software. Hiermee kunnen zij op een snelle en betrouwbare wijze financiële rapportages uitdraaien.

feenstra.com

NL - Klanten

USG People

Dagelijks werken meer dan honderdduizend flexmedewerkers via USG People bij allerlei bedrijven en instellingen in Europa, voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. USG People is onderdeel van Recruit, een van de grootste HR-dienstverleners in de wereld, bekend van merken zoals Start People, Unique Uitzendbureau en Indeed.com.

Het Shared Service Center van USG People NL gebruikt ConnectYourFlex voor het robotiseren van urenverwerking en facturatie. USG People biedt aan haar klanten en flexmedewerkers eigen portalen waarin urenverwerking en facturatie gefaciliteerd worden, maar vaak hebben klanten al eigen systemen. Om hiermee te koppelen, is ConnectYourFlex ontwikkeld met als basis de SETU HR-XML standaard. Inmiddels worden wekelijks ruim 10.000 digitale urendeclaraties uit systemen van klanten automatisch via ConnectYourFlex verwerkt. Hierna volgt de verwerking van salarissen en factuurbestanden in de backoffice systemen van USG People, waarna ConnectYourFlex de digitale facturatie aan de klanten verzorgt. USG People is zonder tussenkomst van programmeurs, zelf in staat om nieuwe klanten te implementeren. Bij iedere klant-implementatie wordt telkens weer zichtbaar welke efficiency wordt bereikt met deze vorm van robotisering.

Zowel personeel op de centrale administratie, als consultants in het land, worden vrijgespeeld van repeterende administratieve handelingen. Slimme business rules die zelf gemaakt kunnen worden in ConnectYourFlex, zorgen hiervoor. Er wordt sneller betaald en gefactureerd, er worden minder fouten gemaakt, en er worden kosten bespaard. Klanten en flexmedewerkers worden hierdoor beter bediend, met een hogere tevredenheid als eindresultaat.

usgpeople.com/nl

NL - Klanten

Erwin Haselbekke

Product Owner Billing & E-services USG People

“Met ConnectYourFlex regelen we onze processen voor de digitale uren- en declaratieverwerking flexibel in. Of het nou gaat om XML timecards via een web-service of een aangeleverde Excel urenlijst per mail, we kunnen het allemaal zelf snel en effectief implementeren. De digitale loonverwerking is hierna een fluitje van een cent. Op het gebied van digitale facturatie hebben we ook grote stappen gezet. We zijn nu in staat om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit komt omdat we nu dynamisch verschillende vormen van XML en PDF facturen kunnen aanleveren. We zijn nu niet meer afhankelijk van standaarden, maar zijn flexibel in onze mogelijkheden op dit gebied. Kortom, ultieme flexibiliteit naar de buitenwereld maar geüniformeerd en gestandaardiseerd voor onze interne bedrijfsprocessen!”
NL - Klanten

USG People

USG People beheert tevens hun wagenpark met Solid Online. Alle directe en indirecte medewerkers (vestigingmanagers, managers, intercedenten) staan in ons systeem. Wij hebben een workflow ontwikkeld voor de auto’s die zij gebruiken. De lease auto’s worden geregistreerd in ons systeem, deze koppelen wij vervolgens aan de medewerkers. Zo hebben zij inzicht wie in welke auto rijdt. Ook wordt het benodigde papierwerk in Solid Online vastgelegd, denk aan de leasecontracten.

usgpeople.com/nl

NL - Klanten

In Person

In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. Met ruim 20.000 flexkrachten helpen ze hun klanten beter te presteren én te groeien. Dit doen ze door de juiste mensen op de juiste momenten in te zetten en door een businesspartner te zijn van hun klanten. In 2014 en 2015 behoorden ze tot de Beste Werkgevers van Nederland (volgens zowel Effectory als Intermediair) en de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards).

In Person werkt sinds maart 2017 met Solid Online. In zeer korte tijd hebben wij hun klanten in ConnectYourFlex geïmplementeerd, waardoor zeer diverse en complexe bestanden voortaan automatisch kunnen worden ingelezen. Door nauw samen te werken hebben wij er snel voor gezorgd dat ze urenbriefjes nu automatisch kunnen importeren, verwerken en verzenden, zonder dat ze deze handmatig hoeven te verrijken. Bovendien verloopt de uitval behandeling gemakkelijker doordat de plaatsingen, HR-informatie en documenten allemaal in ConnectYourFlex voorhanden zijn en constant worden bijgewerkt.

inperson.nl

NL - Klanten

Nathalie Meester

Procesmanager
In Person

“De mogelijkheden binnen ConnectYourFlex zorgen er telkens weer voor dat we de uren, uit welk complex bestand dan ook, binnen een kort tijdsbestek digitaal kunnen verwerken. Dit zorgt voor tijdsbesparing en een foutloze verwerking. Dit alles draagt bij aan onze missie: Gelukkige (flex)medewerkers en klanten. Solid Online is daarmee voor ons de juiste ondersteunende partner om processen te digitaliseren/ koppelingen te realiseren. Wat niet kan is nog niet bedacht.”

 

NL - Klanten

KNVB

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond is een begrip in Nederland, als grootste sportbond met ruim 1,2 miljoen leden en meer dan 500 medewerkers. Of je nou jong bent of oud, man of vrouw, jongen of meisje; iedereen kan op zijn eigen niveau plezier beleven aan het voetbal, dankzij de KNVB. De KNVB beheert de bedrijfstak voetbal, coördineert de nationale elftallen en organiseert landelijke competities, bekertoernooien en evenementen. Ook participeert de KNVB in maatschappelijke projecten.

Het aantal meiden neemt toe in de voetbalwereld. Bij de KNVB wordt er veel aandacht besteed aan de opkomst van het vrouwenvoetbal. Solid Online heeft een database gebouwd om de talentontwikkeling bij te houden van de meiden die bij JPN (Jeugd Plan Nederland), CTO (Centrum voor Topsport & Onderwijs) en de Nationale teams van de KNVB spelen. In deze database worden fysieke metingen, sportprestaties, clubgegevens en planningen/roosters in een overzichtelijke spelerskaart weergegeven. Via smartphone, Ipad of laptop krijgen speelsters, trainers, coaches, ouders en fysio’s automatisch bericht als er gegevens ontbreken of ingevuld moeten worden. Doordat alle data via Solid Online gestroomlijnd loopt, wordt het voor de KNVB makkelijker om het beste uit de spelers te halen!

knvb.nl

NL - Klanten

Mirelle van Rijbroek

Talent ID,Talent Development & Elite Performance(National Academy & National Youthteams)
KNVB

“De kwaliteit van Solid is hun enorme flexibiliteit en commitment om samen een win-win situatie te creëren. Daarnaast is het heel prettig met ze samenwerken op basis van vertrouwen. Net als in de sport is dit enorm belangrijk om uiteindelijk goed te kunnen presteren”.
NL - Klanten

Start People

Start People wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt, op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. In die samenleving wil Start People op een verantwoorde manier invulling geven aan flexibiliteit, waarbij het vinden van goede medewerkers wordt gecombineerd met het ontzorgen van opdrachtgevers door hen taken en lasten uit handen te nemen.

Start People maakt gebruik van onze planningstool om uitzendkrachten in te plannen op locatie. Zij hebben bijvoorbeeld toezichthouders voor examens die ingepland worden via deze tool.

startpeople.nl

NL - Klanten

Jeroen van den Born

Planner/intercedent
Hanzehogeschool

“Door haar brede scala aan mogelijkheden, heeft Solid Online een op maat gemaakt plansysteem ontwikkeld, waarbij – bij ons complex en foutgevoelig planproces – aan alle wensen is voldaan. Dit heeft geleid tot een foutloos planproces en een tijdswinst van twee dagen per planweek!”

 


Afgeronde projecten

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap