Junior consultant | Solid Online

Junior consultant Taron start bij Solid Online

Solid Online heeft er een nieuwe Junior consultant bij: Taron Huijsman!

Taron is Nederlands, maar is opgegroeid in Spanje, waar hij op een internationale school zat. Hij spreekt dus vloeiend Nederlands, Spaans en Engels. Nu woont hij in Amsterdam, na de zomer begint aan zijn studie Informatica bij Inholland in Haarlem. Tot die tijd werkt hij full-time bij Solid Online.

Taron heeft al van jongs af aan interesse in computers en software. Op school was hij hier goed in en haalde met weinig moeite goede cijfers. Een logische stap dus voor hem om hierin verder te gaan.

Taron Huijsman

Tijdens zijn schooltijd gaf hij bij Logiscool programmeerles aan kinderen tussen 9 en 15 jaar. Als is lesgeven geen ambitie van Taron, hij had er wel plezier in: “het is leuk om les te geven in iets waar je zelf goed in bent. Daarnaast pikken kinderen dingen snel op, het is voor hen relatief makkelijk om als een echte programmeur te leren denken”.

Het liefst zou Taron software willen bedenken en ontwikkelen. Bij Inholland gaat hij vooral leren programmeren, een goede basis dus!

Werken bij Solid Online geeft hem de mogelijkheid een IT bedrijf van binnen te leren kennen; wat is het verloop van IT projecten en hoe komt software tot stand. Taron is begonnen met het testen van nieuwe software, zo leert hij de basis goed kennen en kan hij vanuit daar verder groeien. Een mooie combinatie met zijn studie.

Taron, namens team Solid Online welkom bij ons bedrijf, heel veel succes met je opleiding en veel plezier in Amsterdam!

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap