Digipoort live met Solid Online!

Digipoort live met Solid Online!

Begin 2019 gaan nieuwe Europese richtlijnen in voor facturatie aan overheidsinstanties. Alle facturen moeten dan als e-factuur in UBL-formaat aangeleverd worden. Solid Online heeft in samenwerking met USG People de e-Keten ontwikkeld voor e-facturatie. Hiermee is USG People het eerste grote uitzendbureau dat e-facturen stuurt die aan alle overheidseisen voldoen.
Daarnaast moeten e-facturen aan de overheid worden ingediend bij Digipoort, het digitale postvak van de Rijksoverheid. Digipoort voert automatisch diverse controles uit op het ingestuurde bestand, alvorens het wordt doorgezet naar de juiste ontvanger. Solid Online heeft samen met USG People de koppeling met Digipoort ontwikkeld. Deze is nu live in het e-Keten platform. Deze koppeling is ook te implementeren als add-on aan uw bestaande softwarepakket.
Digipoort live met Solid Online!
Joris de Vreede, projectleider applicatiebeheer bij het Ministerie van Binnenlandse zaken, vindt het een mooie prestatie dat USG People het direct voor elkaar kreeg om de richtlijnen om te zetten naar het juiste facturatieformat en dat USG People de flexibiliteit heeft om aan te sluiten bij de wensen van de klant. Lees hier het persbericht over de e-Keten en de koppeling met Digipoort. Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met USG.
Heeft u interesse in het e-Keten platform en/of de koppeling met digipoort, en wilt u meer weten over het besparingspotentieel voor uw organisatie? Met alle plezier verkennen wij met u de mogelijkheden!
Neem contact op!
Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap