NL – ConnectYourFlex

ConnectYourFlex

ConnectYourFlex

Het bedrijfsleven digitaliseert in een hoog tempo en nieuwe technologieën veranderen uw bedrijfsprocessen. Het digitaliseren en integreren van informatie- en berichtstromen is hiervan een belangrijk onderdeel. ConnectYourFlex is de best of breed verbindende uitzendsoftware.

Focussen op de dingen die er echt toe doen, dat is waar het om draait. Uw tijd en energie steken in het belangrijkste: het verbinden van mensen en bedrijven!

Nieuwsgierig naar wat ConnectYourFlex voor u kan betekenen? Download de brochure of vraag een gratis demo aan!

Erwin Haselbekke
Product Owner Billing & E-services USG Peole

“Met ConnectYourFlex regelen we onze processen voor de digitale uren- en declaratieverwerking flexibel in. Of het nou gaat om XML timecards via een web-service of een aangeleverde Excel urenlijst per mail, we kunnen het allemaal zelf snel en effectief implementeren. De digitale loonverwerking is hierna een fluitje van een cent. Op het gebied van digitale facturatie hebben we ook grote stappen gezet. We zijn nu in staat om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit komt omdat we nu dynamisch verschillende vormen van XML en PDF facturen kunnen aanleveren. We zijn nu niet meer afhankelijk van standaarden, maar zijn flexibel in onze mogelijkheden op dit gebied. Kortom, ultieme flexibiliteit naar de buitenwereld maar geüniformeerd en gestandaardiseerd voor onze interne bedrijfsprocessen!”

ConnectYourFlex

ConnectYourFlex
Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap